Online boodschappen doen groeit

Klanten van Jumbo kiezen steeds vaker voor het gemak van online boodschappen doen. Het goed en constant thuisbezorgen van de online boodschappen is daarbij essentieel. Daarom worden boodschappen binnenkort niet meer vanuit de Jumbo winkels, maar vanuit centrale HUB’s bezorgd. Om deze HUB’s operationeel te krijgen is Jumbo op zoek naar een groot aantal bezorgers. En daar weten wij wel raad mee!

Bezorgen is topsport

Jumbo zoekt bezorgers die het Jumbo DNA bezitten: mensen die dingen doen die anderen niet doen, durven of kunnen. Want bezorgen bij Jumbo is meer dan alleen handen aan het stuur en voeten op de pedalen. Het is pure ‘topsport’ die veel vraagt van lichaam en geest.

Van topsport naar topcoureurs

Een crossmediale wervingscampagne vraagt in de basis om een creatief concept dat doorvertaald kan worden naar alle middelen, offline en online. Hoe bereiken we onze topcoureurs? Door de bezorger de held van de campagne te maken. Met een knipoog naar het succes van Max Verstappen in de Formule 1. Van topsport naar topcoureurs dus. Dit idee werd omarmd door Jumbo en is de basis voor een meerjarige campagne.

Online en offline middelen

Het creatieve concept vertaalden we door naar een krachtige keyvisual die in alle middelen gebruikt wordt. We maakten korte online videoportretten, waarin bezorgers laten zien hoe een werkdag eruit ziet. De online component is in deze campagne sterk aanwezig. Elk segment van de doelgroep wordt met een specifieke advertentie getarget. Want meten is weten. Maar natuurlijk mogen ook de abri’s, flyers en posters vanuit onze hand niet ontbreken.

De start in Den Bosch

De eerste fase van de campagne richt zich op het werven van bezorgers in de regio Den Bosch. Op een later moment volgen Middelburg en Amsterdam. Wij zijn nu al trots op deze razendsnelle wervingscampagne.

Meer weten?

Ilse Banken

Ilse Banken

Communicatieadviseur
Bente Verhoeven

Bente Verhoeven

Projectmanager
Niels Houwer

Niels Houwer

Concept & Creatie
Nady Egelmeers

Nady Egelmeers

Vormgever / Junior Concept